We create impact and realise more

npk design is een sterke partner in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende producten en uitgebalanceerde product-dienst combinaties voor het merk en de markt van haar opdrachtgevers. Innoveren en creëren zit in ons DNA.
Al meer dan 40 jaar ontwerpen we producten en product-dienst combinaties, die wereldwijd worden gewaardeerd, succesvol zijn en vele design awards hebben gewonnen. Door de gebruiker centraal te stellen en de vraag achter de vraag te achterhalen dringen we door tot de kern van de probleemstelling. En dat komt voor de volle 100% uit in het eindresultaat. Resultaten die zich onderscheiden, ontworpen met visie en precisie.

Onze missie

Connecting the dots

We verbinden verschillende interessegebieden en disciplines, we vertalen inzichten en vereisten naar samenhangende proposities, we schetsen de contouren en tonen het grote geheel in levendige details.

We treden buiten de gebaande paden

We benaderen elke opdracht met een open, vrije blik en verkennen eerst alle mogelijkheden. Wij geloven dat dit de sleutel is tot onze creativiteit.

We houden van uitdagingen

Innovatie kan spannend zijn, maar we hebben het al eerder gedaan. We vertrouwen op onze 40+ jaar ervaring.

We houden het graag simpel

Het creëren van eenvoud is een complex proces. We ontrafelen elk probleem en brengen de essentie ervan over. Onze oplossingen zijn allemaal gebaseerd op deze essentie. Designprijzen zijn motiverend maar hebben niet de prioriteit.

We willen experimenteren

Door prototypes te bouwen en continue iteratie te omarmen, leren we door te doen en krijgen we grip op complexe vraagstukken.

We zorgen ervoor dat het werkt

Wij denken en doen gelijktijdig om concreet vorm te geven aan onze ideeën. We hebben vertrouwen in ons team en ons netwerk om te kunnen realiseren wat we beloven.

We zien afval als verloren winst

We willen relevant zijn voor onze klanten, hun merk en klanten en de wereld om ons heen. We willen duurzame ontwerpen en circulaire zakelijke kansen creëren. Duurzaamheid loont altijd.

We zijn eerlijk

We willen het beste voor onze klanten, we zijn ruimdenkend, realistisch en direct op een zeer professionele manier. Betrek alleen het beste, we hebben veel te bieden.

Our managementteam

De drie partners, Jos Oberdorf, Janwillem Bouwknegt en Herman van der Vegt vormen samen het managementteam van npk design. Zij hebben alledrie jarenlang ervaring in hun eigen expertisegebieden. Als u kiest voor samenwerking, heeft u altijd direct contact met een van hen. Zij zorgen voor de juiste integratie van innovatie en zakelijk inzicht.

Interdisciplinair overleg en samenwerking met voor u relevante wetenschappelijke organisaties of leveranciers garanderen de best practices en ideeën voor uw projecten. De partners zijn altijd betrokken in projecten en beschikbaar voor projectconsultatie en review.

JOBE

Jos Oberdorf

Als parttime hoogleraar Product Architecture Design aan de TU Delft en partner bij npk design, combineert hij ontwerpstrategie en evenwichtige ontwerpconcepten met behulp van de nieuwste theoretische inzichten. 35+ jaar ervaring met ontwikkeling.

HVEG

Herman van der Vegt

Probleemoplossend ontwerper met meer dan 25 jaar projectmanagement ervaring in complexe projecten op het gebied van nieuwe energieën, maar ook binnen de  semicon- , en de medische industrie. Sterk overtuigd dat designinnovatie de motor is voor de transitie naar een circulaire economie.

JBOU

Janwillem Bouwknegt

Visionaire ontwerper met sterke productontwikkeling en 3D-vaardigheden. Met meer dan 20 jaar ervaring en werken voor grote merken en / of innovatieve startups. Als design director de coach en sparringpartner voor onze ontwerpers.

Some of our clients